Trainingskamp 2015 - wandelgroep

Trainingsweekend: kon niet, kwam niet, zen-momentjes en familie?

Het trainingsweekend bestond uit een drietal wandeltochten onder leiding van Ilona en Jinne door de prachtige omgeving van Uelsen met onverwachte bonussen. Geen financiële bonussen want de leden van Iphitos staan niet bekend als graaiers. Nee, het was mooier dan dat. Vooral door datgene wat niet kon en datgene wat niet kwam.

Om met dat laatste te beginnen: dat superslechte weer kwam niet echt. Er was wel regen maar dat mocht geen naam hebben. Wat er ook niet kwam ’s zaterdagsmiddags was dat donkerbruine spul dat geen thee heet.
Uit veiligheidsoverwegingen noemen we dit niet bij naam. Je moet er bij zijn geweest om het te begrijpen.

Nu is de wandelgroep niet voor een gat te vangen dus werd de route creatief gebruikt waardoor we “spontaan” bij “…. und kuchen” gelegenheden aankwamen. En daarmee kwamen we bij dat wat niet kon. Bij de ene kiosk was het bruine vocht dat bij de “kuchen” hoort niet snel te krijgen en verderop zat de deur op slot bij de conditorei. Geen nood dan wandelen we wel verder. Daarbij kwamen we bij een pad waar we niet verder konden.
De verplichte omweg bleek niet langer maar wel veel mooier langs de Linnenbach en een Bronstijdterrein te lopen.

Behalve training was er volop tijd om tot rust te komen en om je Zen-momentje te pakken: wachten op het eten, wachten voor de douche en tot het droog werd, wachten op de start van de training, de spelletjes en de uitslag. Het was een trainingsweekend toch? ;-)

De afsluiting was op een mysterieuze locatie. De Duitse versie van Zweinstein van Harry Potter: Schweinswirt.
Zo op het eerste gezicht was er niets aan de hand. Gezellig een eenvoudige doch voedzame maaltijd. Zie ook de foto hierboven. Maar wie beter kijkt... ziet twee, vermoedelijk eind achttiende eeuwse portretten aan de muur.
Wie nog beter kijkt ziet de gelijkenis met twee Iphitossers. Verre familie van Frans W. en Anny V.? ;-)

Hoe dan ook was het weer een prachtig, gezellig en inspannend trainingsweekend met dank aan de organisatoren.

De wandelgroep.Anthony Chickillo Jersey