Clubkleding

TRAININGSPAKKEN - OPNIEUW GROEPSINKOOP INCLUSIEF EEN MOOIE KORTING

Wij hebben trainingspakken van het merk Erima .Het gaat dan het rood jack Jack en een zwarte broek. Bij de broek zit er extra lange rits aan de zijkant zodat je de schoenen niet uit hoeft te doen.
Uiteraard komt aan de voorkant van het jasje ons logo en op de achterkant IPHITOS. Daarnaast komt er een klein logo van RunEnschede die daarmee ons een korting heeft aangeboden op het trainingspak. Verder heeft het jasje zogenaamde handwarmers, een telefoonlus, zakken met rits, zak op de bovenarm, reflecterende stukken voor en achter enTrainingspakVoorzijde een rijgkoort aan de onderkant.

De inkoop is vanwege de bedrukking in groepsvorm, zodra we dus een mooi aantal hebben gaan we naar Huub van Langen van RunEnschede.
Heb je alsnog interesse in zo'n mooi trainingspak, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons dan even voor meer informatie.

De CLUBSHIRTS !!!

Deze zijn leverbaar in zowel singlets als gewoon t-shirt en uiteraard in heren als dames uitvoering.
De kleuren zijn al jaren een typische Iphotos look en vallen vanuit de verte erg op bij wedstrijden, jouw fans waarderen dat.
Het geel is dins 2017gesublimeerd in het shirt en niet zoals eerder erin gestikt wat bij sommigen nogal schuurplekken opleverde.
(De afbeelding is lichtelijk afwijkend van het origineel, zo zijn de gele randjes bij de armen niet aanwezig)

Waar te koop:
Wij hebben van vele maten enkele shirts op voorraad in onze eigen accomodatie in Losser, info bij je trainer of bestuur.

Anthony Chickillo Jersey