Clinic

11e editie Hardloopclinics AV Iphitos

AV iphitos organiseert in januari 2020 voor het 11e achtereenvolgende jaar haar jaarlijkse hardloopclinics. Beginnende hardlopers kunnen starten met de 5 of 10 kilometer.

Hardlopen bij Iphitos is laagdrempelig, gezellig, sociaal en past bij een gezonde leefstijl. Tevens is het een ideale sport voor iedereen die onder deskundige leiding wil werken aan een goede basisconditie en lekker bezig wil zijn in de buitenlucht.
De clinics starten volgend jaar op zaterdag 4 januari 2020 en eindigen begin april. Iphitos biedt deelnemers trainingsmogelijkheden op de zaterdagochtend en op doordeweekse avonden tijdens reguliere clubtrainingen.
De trainingen op de zaterdagochtend starten om 9.00 uur vanaf het nieuwe clubgebouw bij de accommodatie aan het Nilantspad in Losser. De beginnende atleten/ atletes worden tijdens de trainingen begeleid door gecertificeerde hardlooptrainers, waarbij veel belangrijke aspecten van het hardlopen aan de orde komen. Veel aandacht zal worden gegeven aan coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en blessurepreventie, waarbij inhoudelijk de trainingen worden aangepast aan het niveau van de lopers. De doelstelling is om een afstand van 5 of 10 kilometer goed en plezierig te kunnen volbrengen in het voorjaar.

Via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan men zich aanmelden voor deze clinic. Mocht men nog meer informatie nodig hebben dan kan contact worden opgenomen met Peter Beernink, telefoon 053-5388366. In totaal kunnen er circa 40 beginnende hardlopers deelnemen.
Anthony Chickillo Jersey